Charles : „Mi-e dor de tata, sunt foarte trist”. Zvonurile despre moartea prințului Philip încep să circule din nou

„Îmi este tare dor de tata și de nepoți.” Acestea au fost cuvintele pronunțate de prințul Charles în cadrul unui interviu acordat Sky News pentru serialul After the Pandemic: Our New World, au alimentat din nou zvonurile despre moartea prințului Philip,  zvonuri neconfirmate de Casa Regală.

De ceva timp Philip, care va împlini 99 de ani miercuri 10 iunie,  nu a mai apărut în public, iar absența lui a lăsat  să creadă inițial că nu se simte bine și apoi, în timpul pandemiei, au apărut zvonuri că ar fi  mort. Având în vedere situația delicată prin care trece lumea și imposibilitatea sărbătoririi înmormântării cu o ceremonie demnă, Casa Regală ar fi putut să ascundă acestă știre  , potrivit presei locale.

Incendiu de proporții nordul Californiei, 600 de pompieri la fața locului / Video

„Este teribil de trist cât de mult îți pot lipsi prietenii și rudele, dar, din fericire, măcar poți vorbi cu ei la telefon și, ocazional, fac acest lucru pe FaceTime. Dar nu este același lucru. Mi-aș dori foarte mult să le îmbrățișez ”, a continuat Charles în interviu. Prințul a fost direct atins de coronavirus, dar acum este bine și așteaptă cu nerăbdare să revină torul la normal. În cadrul interviului, Charles a concluzionat: „Nu mi-am văzut tatăl de mult timp.  Va împlini 99 de ani săptămâna viitoare. Toate acestea mă fac să mă simt foarte trist ”. Există ceva în spatele acestor cuvinte?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.