Caricaturile profetului Mahomed, Pakistan, va expulza ambasadorul francez

Pakistan  îl va expulza pe ambasadorul Franței „în termen de două sau trei luni, nu va mai numi un alt ambasador în Franța și va boicota toate produsele franceze”.

Citește și Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

Aceasta este ceea ce este prevăzut în acordul semnat de guvernul țării asiatice cu liderii mișcării fundamentaliste islamice Tehreek-i-Labbaikh, care de două zile protestează împotriva deciziei guvernului francez de a publica caricaricaturi ale profetului Mohammed.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,   Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.