Capul Verde, peste 130 de delfini au fost găsiți morți pe plajă: misterul asupra cauzelor

Aproximativ 160 de delfini au ajuns marți pe plajă și peste130 de exemplare sunt moarte.

Câțiva delfini au fost împinși înapoi în apă de către locuitorii și turiștii locali, dar unii dintre ei s-au întors apoi pe plajă. Și în ciuda eforturilor lor, cel puțin 136 de delfini și-au pierdut viața. Nu este clar ce s-a întâmplat. Autoritățile din arhipelagul de pe coasta de vest a Africii așteaptă sosirea unor experți spanioli de la Universitatea din Las Palmas, care vor încerca să determine motivul morții acestor delfini. S-ar putea ipoteza debutul unei boli sau a condițiilor meteorologice extreme.

Japonia, a început sacrificarea anuală a delfinilor în Golful Taiji

Asociația locală de mediu Bios Cape Verde a făcut cunoscut pe Facebook că au prelevat probe la 50 de delfini și vor efectua teste în următoarele zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.