Capul face, capul trage: nu a crezut în existența virusului și a ajuns în terapia intensivă. Acum îi pare rău

A crezut că răspândirea Coronavirusului este legată de rețeaua 5G, acordând credit teoriilor conspirației care susțineau că Covid-19 este o influență normală sau o invenție a guvernelor mondiale care să ne controleze pe toți, dar teoreticianul conspirației americane Brian Lee Hitchens a trebuit să se recunoască adevărul când a fost infectat cu virusul,ajungând în terapie intensivă cu soția sa. El și-a spus povestea chiar pe profilul său de Facebook, același profil pe care a împărtășit vești false despre pandemia Coronavirus. Viața lui Brian,  în vârstă de 46 de ani din Florida, s-a schimbat radical în ziua în care a descoperit că a contractat virusul. Împreună cu el și soția sa a rezultat pozitiv la Covid-19. Ambii spitalizați în terapie intensivă, starea soției lui Brian s-a agravat curând, ceea ce a făcut necesară ventilația mecanică.

Edward Nicolae Luttwak: „Virusul ucide câțiva oameni, dar nu este ceva dramatic” VIDEO

În timp ce soția lui se lupta între viață și moarte, Brian și-a dat seama ce înseamnă să te îmbolnăvești de Coronavirus, ajungând să regrete tot ceea ce spusese cu câteva zile înainte. “Fii atent ce ai citit, fake news, acum îmi dau seama că Coronavirus nu este deloc fals, este acolo și se răspândește”, a scris bărbatul de 46 de ani pe social media. După spitalizare acum este negativ la Covid-19, în timp ce soția sa, a cărei sănătate s-a îmbunătățit între timp, încă se mai luptă cu infecția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.