Captura zilei: o femeie a pescuit un pește cu două guri

Debbie Geddes era pescuit împreună cu soțul ei pe Lacul Champlain, din America săptămâna trecută când a avut paret de o adevărată surpriză: a pescuit un pește ciudat cu două guri !

În cele din urmă, a lăsat peștele să plece, dar nu înainte de a face câteva poze pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare devenind imediat virale.

O bebelușă de numai câteva ore a fost abandonată goală într-o pădure

https://www.facebook.com/knottyboysfishing/photos/a.1513620915370999/2433472353385846/?type=3

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.