„Capitala” Nagorno-Karabah a fost bombardată

„Capitala” autoproclamatei Republici Nagorno-Karabakh , Stepanakert, a fost din nou ținta bombardamentelor de către Azerbaidjan în această seară . La intervale regulate, aproape la fiecare oră, sirenele de avertizare au sunat în orașul  cufundat într-un întuneric aproape total.

Citește și Ganja, al doilea oraș ca mărime din Azerbaidjan, a fost bombardat de forțele armene

Unii martori au spus că a fost cu siguranță cea mai intensă noapte de atac de  când forțele azere au atacat Stepanakert, un oraș cu 55.000 de locuitori, în munții Karabakh.  În prezent, nu se cunoaște bilanțul pagubelor și al posibilelor victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.