Canibalismul, rețeta provocatoare a unui om de știință suedez împotriva schimbărilor climatice

Canibalismul, rețeta provocatoare a unui om de știință suedez împotriva schimbărilor climatice

Căutarea răspunsurilor pentru combaterea schimbărilor climatice este din ce în ce mai urgentă și cineva vine cu soluții care nu sunt deloc provocatoare . Potrivit savantului suedez Magnus Söderlund, de exemplu, una dintre aceste soluții ar fi să mâncăm alți oameni după moartea lor .

Savantul a vorbit în timpul unui interviu acordat la o demonstrație despre viitorul alimentelor, despre posibilitatea de a recurge la canibalism. Potrivit lui Söderlund, principala dificultate ar fi să-i convingă pe suedezi să întreprindă practica canibalismului. Deși ideea de a mânca ființe umane este considerată un tabu, dacă ne-am mânca unii pe alții s-ar putea duce la reduce emisiile de gaze cu efect de seră .

Un bărbat și-a ucis unchiul și mătușa după ce i-a acuzat că a făcut vrăji pe familie

Alimentarea noastră cu alte ființe umane ar rezolva problema poluării cauzate de creșterea animalelor și despăduririle cauzate de nevoia de pământ pentru a produce furaje, fără a conta impactul asupra mediului al practicilor de înhumare. Toate acestea ar putea fi rezolvate mai degrabă prin mâncarea celor dragi decât îngroparea lor și hrănirea noastră cu carne de vită importată.

Söderlund nu este primul om al științei care a propus idei originale pentru combaterea schimbărilor climatice : un alt om de știință, Richard Dawkins, a ipotezat o idee similară în urmă cu un an, sugerând să se creeze carne umană în laborator pentru a depăși rezistența împotriva canibalismului.

Cu toate acestea, pentru a combate încălzirea globală și emisiile de gaze cu efect de seră, există alte alternative decât hrănirea cu ființe umane .

Cei mai mulți tradiționaliști pot opta în schimb pentru o dietă vegană care, în fața acestor noi propuneri care pare cu siguranță o alegere mult mai puțin extremă .

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.