Canada, atac armat în diferite localități Noua Scoție: 17 morți

Un atac armat care a durat mai bine de 12 ore a lăsat 17 morți  în diferite locații din Noua Scoție, Canada . Ucigașul, un medic stomatolog, se deghizase în agent și își modificase mașina pentru a face să pară mașina poliției  O polițistă se află  printre victime.

Ucigașul, identificat drept  Gabriel Wortman , un medic stomatolog în vârstă de 51 de ani, a fost ucis. Bărbatul era în fugă încă de sâmbătă seara. Totul a început în mica comunitate rurală din Portapique, unde poliția a intervenit după a fost informată de prezența unei persoane înarmate. Mai multe cadavre au fost găsite într-o pivniță . Autoritățile nu au oferit alte detalii și nici motivele atacurilor  care a lovit în diferite puncte din zonă, până în prezent nu se cunosc.

Scandal între două familii dintr-un bloc din Italia: doi copii au fost arși cu acid

Ofițerul de poliție Heidi Stevenson în vârstă de 23 de ani și mama a doi băieți, se numără printre victimele criminalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.