Când virusul nu oprește dragostea: un cuplu în vârstă de 80 de ani se întâlnesc în fiecare zi la graniță

Dragostea în vremea lui Covid-19 poate fi împiedicată de mai mulți factori, dar în primul rând distanța și cu atât mai mult dacă între el și ea există o graniță închisă . Inga și Karsten au trecut pragul de 80 de ani, trăiesc separat, dar se iubesc și sunt un cuplu din toate punctele de vedere. Ea, în vârstă de 85 de ani, locuiește în Gallehus, un oraș mic din Danemarca, aproape de granița cu Germania, în timp ce el locuiește în Germania, exact în Suderlugum. Coronavirusul a decis să-i separe, dar dorința de a fi împreună a fost mai puternică și astfel, ori de câte ori pot, cei doi se întâlnesc la granița închisă și beau un ceai cald cu biscuiți …dar fiecare în țara lui.

O perioadă s-au mulțumit și numai cu câteva apeluri telefonice  dar dorința de a se întâlni și a discuta privindu-se reciproc în ochi era mai puternică. La doar un metru distanță, Inga și Karsten se întâlnesc la un ceai cald cu biscuiți  încearcând să mențină aprinsă dragostea care-i leagă.

Coronavirus, primul caz în Wuhan din ultimele 7 zile: provine din Marea Britanie

O poveste emoționantă a fost împărtășită de primarul danez al orașului Tonder pentru prima dată pe 25 martie pe Facebook : ”În plimbarea cu bicicleta de astăzi, am trecut granița în Møllehus. Aici am întâlnit acești doi oameni minunați. Ea, în vârstă de 85 de ani, locuiește în Gallehus. El, în vârstă de 89 de ani, locuiește în Süderlügum. De obicei, se vizitează în fiecare zi, acum însă se întâlnesc la jumătatea drumului, la granița baricadată. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.