Când viața bate filmul: o tânară s-a prefăcut că este ”putred” de bogată, dar era săracă ”lipita pământului”

Se prefăcea că este o moștenitoare bogată, dar nu avea nici un ban. Anna Delvey, născută Anna Sorokin, o tânără de origine rusă care a emigrat în SUA, a fost arestată pentru o fraudă agravată care dura de ani de zile. Tânăra a prefăcut că este o moștenitoare bogată, petrecându-și timpul în călătorii și o viață extra-luxoasă, înșelând hoteluri , restaurante , bănci și chiar societățiile înalte ale Manhattanului.

Nascută prematură, medicii au pus-o într-o pungă pentru sandviș

După ce a încercat fără succes să obțină un împrumut de 22 de milioane de dolari de la o bancă pentru a deschide un club exclusivist pe Park Avenue South, a reușit totuși să convingă pe altcineva să-i împrumute 100.000 de dolari dar fără să mai dea înapoi un cent. Și astfel înșelătoria a început. Fata a început să punteze către o societate înaltă făcându-i pe prietenii ei să creadă că era una dintre ei. De ani de zile a jucat rolul fără să trezească suspiciunea nimănui: a îmbrăcat haine elegante și luxoase, se ducea de la un magazin la altul, nu lăsa niciodată ciubucuri inferioare de 100 de dolari, și-a făcut prieteni în cele de mai exclusiviste restaurante, a angajat jeturi private…

O viață cu siguranță depășită de posibilitățile sale durate ani de zile fără ca nimeni să o descopere. Potrivit presei locale, Anna i-a convins pe prietenii săi să-i plătească călătorii și mese la restaurantele de lux, așa cum a reușit să înșele și băncile. Tânăra în vârstă de 28 de ani, a fost în cele din urmă descoperită și acum este acuzată de fraudă agravată. Cazul său a provocat o senzație în SUA până la punctul în care Netflix a decis să facă o serie de televiziune despre viața sa, o serie tv care va fi semnată de regista Shonda Rhimes.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.