Când banii distrug o familie. Ultima dorință a unei femei: ”Nu-mi doresc fiica și ginerele la înmormântarea mea”

Ea moare și, ca ultimă dorință, cere ca fiica și ginerele ei să nu se prezinte la înmormântarea sa. S-a întâmplat în Italia  într-un oraș din provincia Cuneo, unde o doamnă în vârstă de 86 de ani, a cerut în mod explicit ca cele două persoane să nu participe la înmormântarea ei și, pentru a sublinia și mai mult acestă dorință a cerut să fie anunțat și în scris pe afișele funerare.
Femeia a fost internată la spital unde a murit din cauza agravării condițiilor sale de sănătate. Fiul ei, potrivit presei italiene Messaggero Veneto a declarat că mama și sora lui s-au certat de ceva vreme ajungând chiar și în sălile de judecată. Disputa a degenerat până la întreruperea totală a relațiilor, Anita a vrut chiar să schimbe yala de la ușă.

„Mamă înainte să mor, vreau să te duc eu la Altar ”: la 12 ani își realizează ultima dorință / Video

În ciuda bolii,  femeia nu și-a iertat niciodată fiica, așa că i-a cerut celuilalt copil să nu o lase să participe la înmormântare. Înmormântarea a avut loc fără prezența celor doi, spre uimirea celor prezenți și a însuși preotului paroh.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.