Cancerul i-a mâncat nasul, un bărbat rămâne cu o gaură în față: „Mi-e rușine să ies din casă”

Din cauza cancerului la nas, un bărbat acum trăiește cgaură în față. Așteptarea unei proteze din 2015 explică modul în care boala l-a obligat să fie ținut acasă.

Viața lui Stephen White în vârstă de 51 de ani de la Exeter , s-a schimbat brusc în 2015. Bărbatul începuse să sângereze  din nas și a trebuit să meargă la spital pentru a opri hemoragia. Analizele  au relevat că hemoragia se adtora cancerului la nas  și  a fost necesară o operație pentru a preveni răspândirea tumorii la creier. Operația s-a încheiat în cel mai bun mod, dar Stephen acum trăiește cu gaură în centrul feței.

Citește și Fetița din fereastră: o fetiță de 6 ani a fost gasită într-o casă plină de mizerie și infestată cu viermi

Medicii au fost nevoiți să îndepărteze complet nasul, iar bărbatul va trebui să aștepte o proteză. Cert este că proteza o așteaptă încă din 2015 și între timp a fost forțată la o altă operație a ochilor pentru a corecta defectele vizuale. Fără ochelari Stephen  nu putea vedea prin urmare nu putea  să se miște independent.

Acum după ce și-a recăpătat vederea, Stephen nu mai iese din casă din cauza aspectului său : „Când mi-am recăpătat vederea am văzut că nu am nas. Acest lucru mi-a distrus complect respectul de sine și încrederea ”. Tată de 5 copii și un bunic de 8 nepoți, bărbatul trăiește de câțiva ani singur și ar dori să stea cu o femeie , dar este convins că nicio femeie nu s-ar putea uita la el: „Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc. Dar îmi înspăimât și  nepoții și când merg pe stradă, nu numai copiii mă ocolesc ci și adulții. Trăiesc într-o singurătate asurzitoare”.

cancer la nas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.