Cancer, tatăl a doi copii moare la 27 de ani. „Nu a fost tratat în spital din cauza Coronavirusului”

A murit la vârsta de 27 de ani de cancer , netratat adecvat din cauza pandemiei Covid , lăsând singuri soția și cei doi copii. Sherwin Hall, din Leeds, este o altă victimă colaterală a coronavirusului: întârzierile în diagnosticul și tratamentul împotriva cancerului, cauzate de aglomerarea spitalelor, în special în timpul primului val de pandemie de coronavirus , continuă să facă victime, în Marea Britanie ca și în alte țări, potrivit presei britanice.

Cel mai recent este Sherwin Hall, care cu ceva timp în urmă denunțase public că a trebuit să aștepte mai mult de două luni înainte de a putea fi supus unui RMN, care mai târziu a dezvăluit prezența unei tumori a bazinului renal și a mai multor metastaze pulmonare.

 Citește și Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Vestea morții tânărului, care a avut loc în ultimele zile, a fost anunțată de soția sa, LaTroya Hall, a povestit cum a început calvarul soțului ei pe 23 martie, când suferise primele afecțiuni la picioare. Tratamentul pe bază de antibiotice nu a oferit efectele dorite, dar între timp Covid a ajuns pe insulă, ceea ce a dus la suspendarea majorității serviciilor spitalicești.

După 13 vizite în patru săptămâni, Hall a fost supus în sfârșit unui RMN pe 26 mai, care a fotografiat un tablou clinic compromis. „Ar fi putut fi încă în viață”, a denunțat soția sa, avansând o suspiciune tragică respinsă de șefii spitalului Leeds, potrivit cărora cazul a fost urmărit – în ciuda dificultăților – potrivit regulamentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://news.sky.com/story/covid-19-father-of-two-dies-of-cancer-after-mri-scan-delayed-by-coronavirus-crisis
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.