Cancer blestemat! O poveste de dragoste care s-a terminat mult prea repede

Cancer blestemat! O poveste de dragoste care s-a terminat mult prea repede

Tim Isterling și Primrose erau doi tineri și îndrăgostiți, convinși că povestea lor de dragoste era destinată să dureze pentru totdeauna. Niciodată nu s-ar fi așteptat ca, în doar 18 luni după ce s-au cunoscut să se căsătorească și să se confrunte cu o boală până în momentul în care Tim s-a văzut obligat să-și îngroape tânăra soție.

Era primăvara anului 2016, când cei doi tineri din Denbighshire, Țara Galilor, s-au întâlnit pentru prima dată și au realizat imediat că sunt suflete pereche. Dar totul s-a schimbat atunci când Pimrose a început să se plângă de dureri acute la  stomac . Diagnosticul nu a întâziat să apară.  După câteva analize, doctorii și-au dat seama că este vorba de un cancer în ultima fază și atunci au dat verdictul: tânăra mai avea doar câteva luni de trăit.

Femeie torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

 

Tot ceea ce eram a dispărut într-o clipă “, a declarat Tim publicației Daily Post. În fața unui destin atât de trist, tânărul cuplu nu a renunțat și a decis să profite la maxim de puținul lor timp rămas și au decis  facă imediat toate experiențele pe care le-au crezut că le-ar fi putut face în timp.

“În primul rând, am scris o listă cu toate lucrurile pe care  doream să le facem, ne-am făcut bagajele și am plecat. Am fost în vacanze, am petrecut timpul cu toate rudele și cu toți prietenii noștri” , a spus Tim. Pe listă era trecută și căsătoria.

Tim a cerut-o de nevastă în spital, înconjurată de membrii familiei lor “Primrose știa că, indiferent de boala ei, a dorit să trăiască la maxim”, a spus Tim. “Ea a reușit să finalizeze toate lucrurile pe care le-au pus pe listă, trăind pozitiv până la ultima. Știam că va pleca, dar doream să mă căsătoresc cu ea și să-mi aduc aminte de ea ca soția mea, nu ca o iubită. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.