Canada, Trudeau este îngrijorat de situația coronavirusului din Montreal

Primul ministru canadian, Justin Trudeau, a cerut prudență în ajunul reducerii restricțiilor pentru a combate răspândirea coronavirusului în Canada, afirmând că este preocupat de situația din Montreal, una dintre zonele cele mai afectate de pandemie.

Quebec este provincia canadiană cea mai afectată de Covid-19, reprezentând peste jumătate din totalul de 67.000 de cazuri în Canada și 4.700 de decese în țară.

Coronavirus, doi soți au murit la patru ore distanță unul de celălalt

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.