Canada, se preface că susține examene de ani de zile: cu o zi înainte de absolvire ucide întreaga familie

Ani la rând s-a prefăcut că merge la universitate și că susține examene, dar la un moment dat a rămas prizonierul minciunilor sale. În Canada Menhaz Zaman, un tânăr de 24 de ani, a ales apoi să-și omoare întreaga familie cu o zi înainte a lua „presupusa” Diplomă, deoarece în ​​realitate nu ar fi putut obține titlul. Tragedia a avut loc acum un an și jumătate, pe 28 iulie 2019, dar în aceste zile, în timpul ședinței pentru proces, tânărul a recunoscut totul, cerându-și scuze pentru gestul său.

Aș vrea doar să-mi cer scuze față de oamenii care mi-au cunoscut familia, prietenilor și celor dragi. Îmi pare rău ”, a spus el în fața judecătorilor. Pentru el vine o sentință foarte dură: ziarele locale vorbesc despre cel puțin 40 de ani de închisoare, fără posibilitatea de libertate condiționată.

Citește și Covid, Franța se îndreaptă spre lockdown. Mass-media: „Blocaj național de joi ”

Potrivit celor apărute în cursul anchetei, Menhaz Zaman încetase de mult să susțină examenele la Universitatea din York. În timp ce membrii familiei sale credeau că studiază la universitate, băiatul își petrecea zilele în mall-uri și jocuri video. Mai întâi și-a ucis mama și bunica. Apoi, băiatul s-a pus să se joace la un video joc  , așteptând ca sora și tatăl său să se întoarcă de la serviciu. Cei doi au fost loviți în cap și apoi uciși.

Imediat după crime ,  le-a trimis un mesaj prietenilor săi, mărturisind exterminarea familiei: „Sunt un subuman patetic și laș. Am plănuit acest lucru de trei ani de zile”  

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.