Canada, aborigenă ucisă cu 5 focuri de armă de poliție: solicitată o ancheta publică

Organizațiile aborigene canadiene au solicitat o anchetă publică și imparțială cu privire la moartea unei tinere femei aborigene, Chantel Moore, care a fost ucisă joi de un ofițer de poliție și au denunțat discriminarea suferită de localnici.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost ucisă de un polițist din Edmundston, care a declarat că femeia era considerată a fi un pericol și înarmată cu un cuțit. Potrivit familiei, însă, agentul a tras cinci focuri de armă.

Mali, atac asupra unui sat: 26 de morți printre care și o fetiță de 9 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.