Campionul mondial de inot Tamas Kenderesi a fost arestat pentru hartuire sexuala

Tamas Kenderesi a fost arestat și apoi eliberat pentru un presupus abuz sexual. El nu va putea părăsi Coreea de Sud timp de zece zile

 

Știrea a fost raportată de Reuters și confirmată și de echipa maghiară. În dimineața zilei de duminică, 28 iulie, a avut loc arestarul atletului maghiar.  Câștigătorul medaliei de bronz stile fluture de 200 metri la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 și al optulea în aceste campionate mondiale în aceeași cursă. Se presupune că presupusa hărțuire sexuală a avut loc doar în interiorul disco Coyote Ugly din Gwangju.

 

În prezent, anchetatorii preferă să păstreze confidențialitatea maximă și nu au comunicat detalii suplimentare cu privire la numele victimei abuzurilor.

 

Povestea s-ar fi întâmplat în noaptea dintre vineri, 26 și sâmbătă, 27 iulie. Kenderesi se afla în interiorul clubului de noapte. Atletul a fost audiat de autoritățile locale, iar apoi eliberat. Este posibil ca înotătorul maghiar  să fie asculata din nou de anchetatori pentru a încerca să clarifice mai bine chestiunea. Episodul va fi clarificat în săptămânile următoare iar campionul maghiar nu se va putea întoarce acasă timp de cel puțin 10 zile.

 

O ședere forțată în Coreea de Sud pentru a se apăra împotriva acuzațiilor de hărțuire sexuală.

De Claudiu Bot

Citește și O mama si-a inecat gemenii si a incercat sa se sinucida izbindu-se de un camion

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.