Camionului groazei: Poliţia britanică a arestat 2 persoane

Camionului groazei: Poliţia britanică a arestat 2 persoane

Șeful de transport Thomas Maher și soția Joanna, ambii în vârstă de 38 de ani, au fost ținuți în Warrington, Cheshire astăzi sub suspiciunea de conspirație a traficului de persoane și 39 de acuzații de omor, scrie The Sun.

Joanna Maher era proprietara camionului Scania, care a fost înregistrat în portul bulgar Varna în 2018. Cuplul a spus însă că ieri au vândut camionul acum un an unei companii din Irlanda, după ce l-au deținut timp de aproximativ 13 luni.

Cadavrele găsite într-un container: cine este șoferul camionului

Şoferul camionului în care au fost găsiţi cei 39, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, arestat de miercuri, a rămas deocamdată în custodia poliţiei, detectivii urmând să decidă mai târziu dacă să fie pus sub acuzare, eliberat sau menţinut în arest pentru interogatoriu.

SURSA: THE SUN

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.