„Camionul morții”, pentru o viață mai bună, tânăra vietnameză și-a plătit drumul spre moarte cu 34 de mii de euro  

„Camionul morții”, pentru o viață mai bună, tânăra vietnameză și-a plătit drumul spre moarte cu 34 de mii de euro

Anchetele britanice  continuă să încerce să identifice cele 39 de victime ucise într- un container. Inițial s-a raportat că cadavrele erau de origine chineză, dar în ultimele ore a rezultat că unii dintre migranți erau vietnamezi. Printre aceștia s-a numărat și tânăra de 26 de ani care, chiar înainte de moartea ei, a transmis un mesaj dramatic mamei sale.

Oroare în Pakistan, 900 de copii infectați cu HIV

Intervievate de CNN, părinții tinerei femei au dezvăluit că fiica ei a plătit în jur de 30.000 de lire sterline (aproximativ 34.000 de euro) pentru a ajunge în Marea Britanie în „camionul morții”. „Mi-am pierdut și fiica și banii”, a spus Pham Van Thin , tatăl tinerei de 26 de ani. Traficanții, după cum a raportat bărbatul, au luat banii, dar nu au specificat care mijloace vor fi folosite pentru a ajunge în Marea Britanie.

“M-au asigurat că vor urma un drum sigur”, a adăugat el. Tânăra, potrivit celor apărute, a ajuns în Anglia trecând mai întâi prin China și apoi în Franța.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.