Camerun, un preot se prăbușește și moare în timpul slujbei: videoclipul dramatic pe rețelele de socializare

În Camerun, un preot s-a prăbușit și a murit într-o biserică în timp ce recita omilia pentru liturghia de duminică. În videoclipul dramatic distribuit pe social media de avocata Chidi Odinkalu, se poate vedea cum bărbatul se  prăbușește în mijlocul strigătelor credincioșilor. Părintele Jude, preotul eparhiei Deido din orașul Douala, purta  masca chirurgicală înainte de a leșina și a muri pe 30 august. Vestea a fost raportată de Daily Mail.

Elon Musk experimentează un cip care introdus în creier va vindeca boli: experimentul șoc pe porci

Chidi Odinkalu, fost președinte al Comisiei Naționale pentru Drepturile Omului din Nigeria, a distribuit videoclipul pe Twitter scriind: „Rev. Pr. Jude., Director spiritual al CMA Deido, în capitala comercială a Camerunului, Douala, predica omilia în timpul Liturghiei de duminică dimineață, când dintr-o dată s-a prăbușit și a murit. a  RIP “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.