Camerun, atac asupra unui petrolier grec: opt marinari răpiți, unul rănit

Un  petrolier grec din portul Limbe, Camerun , a fost atacat astăzi de bărbați înarmați care au răpit opt ​​marinari, a anunțat  Ministerul Greciei Marinei Comerciale, potrivit rapoartelor mass-media internaționale. Marinarii răpiți sunt cinci greci, doi filipinezi și un ucrainean care fac parte din echipajul de 28 de persoane din tancul Happy Lady . În atac, un marinar grec a fost rănit, a adăugat ministerul.

Citește și Bagdad, irakienii au luat cu asalt ambasada americană: ” Moarte Americii”

Printre cei răpiți se află și căpitanul navei, un grec. Marinarul rănit a fost împușcat în gleznă și dus la un spital local.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.