Cambogia, o cladire cu 7 etaje s-a prabusit: 3 morti si alte 30 de persoane blocate sub daramaturi

Cambogia, o cladire cu 7 etaje s-a prabusit: 3 morti si alte 30 de persoane blocate sub daramaturi

Bilanțul dezastrului este de cel puțin 3 morți și alte 30 de persoane blocate sub dărâmături după ce o clădire cu 7 etaje s-a prănușit.Clădirea se afla încă în costrucție iar cei trei morți sunt muncitori. Tragedia a avut loc în orașul de coastă Sihanoukville. Potrivit rapoartelor din partea autorităților locale, salvatorii lucrează pentru a verifica prezența oamenilor prinși sub dărâmături.

 

La momentul prăbușirii, de fapt, în clădire se aflau  cel puțin cincizeci de oameni.

 

Victimele ar fi toți de origine cambodgiană. Motivele care au condus la prăbușirea completă a clădirii aflate în construcție nu sunt încă clare. Ceea ce este sigur este că în jurul orei  5 dimineața, blocul cu  7 etaje s-au prăbușit. Potrivit Washington Post, proprietarii clădirii în construcție ar fi de naționalitate chineză.  Numărul exact al răniților nu este încă definit, din moment ce se caută supraviețuitori sub molozurile de ciment.

 

Cel puțin două persoane ar fi ajuns în spital în stare gravă, dar informațiile privind starea celorlate persoane sunt fragmentate.

Te-ar putea interesa și Spania, ​​cinci tineri au violat o fata de 18 ani : condamnati la 15 ani de inchisoare fiecare

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.