Cambodgia, un hotel în construcție s-a prăbușit: cel puțin 7 morți

Un hotel în construcție din provincia de coastă Kep, din sudul Cambodgiei, a ucis șapte persoane: la momentul dezastrului, aproximativ 30 de lucrători se aflau pe șantier și până acum 18 supraviețuitori au fost extrasi din dărâmături.

Citește și Yemen, copiii soldați îndoctrinați să urască Israelul: declarația șocantă

Sute de militari și civili lucrează în continuare pentru a găsi persoane blocate sub dărâmături,  a anunțat premierul țării  Hun Sen.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.