Calvarul unei fetițe de 16 luni: bătută până la moarte de părinții adoptivi

Pe 13 octombrie anul trecut micuța Jung In de numai 16 luni, a murit brusc la doar 271 de zile după ce a fost dusă acasă de părinții ei adoptivi. Yang-mo, mama a spus că se jucau pe canapea în timp ce se pregătea să o ducă la creșă, , Jung In-i a căzut. Așa că Yang-mo și-a informat soțul, dar nu a dus-o pe micuță la spital. Mai mult, femeia l-a lăsat-o singură în casă și și- dus celălalt copil la grădiniță.  Abia după ce a ajuns acasă, a decis să ducă copilul la spital, dar în loc să sune la o ambulanță a decis să meargă acolo cu taxiul. Această alegere, potrivit medicilor care au intervenit mai târziu, a condamnat-o pe micuță  la moarte, care ar fi putut primi primul ajutor în ambulanță.

Rezultatele autopsiei au fost dezvăluite după moartea lui Jung In. Cauza decesului a fost indicată printr-o leziune abdominală severă cauzată din exterior. Agenții au arestat-o pe mamă chiar în ziua decesului fetiței, pentru abuz și agresiuni asupra unui minor.  În plus și  soțul a fost acuzat de neglijență asupra copiilor. Autopsia a arătat că: „Unele fracturi erau vechi de două săptămâni, o lună, iar altele chiar și mai vechi.“

Citește și Un bebeluș de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei: părinți arestați pentru neglijență și crimă

Leziunile, potrivit experților, nu pot fi urmărite după un singur eveniment traumatic. Semnele abuzului suferit de fetiță erau evidente în fotografiile care o înfățișa pe micuță în timp ce se juca. De-a lungul timpului, pielea ei limpede și curată a luat un aspect întunecat și au apărut vânătăile.

Educatoarele de la creșă observaseră că fetița era subnutrită și avea o stare de sănătate precară, dar după ce au încercat să-l alerteze pe medicul pediatru, s-au izbit de reacția părinților. Cazul a atras atenția și presei din întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.cnbcindonesia.com/lifestyle/20210104161540-33-213403/viral-kisah-haru-jung-in-bayi-yang-buat-jimin-bts-minta-maaf

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.