Calvarul prostituatelor românce din Italia: bătute, violate și jefuite, italian arestat

Calvarul prostituatelor românce din Italia: bătute, violate și jefuite, italian arestat

Le promitea mai mulți bani decât îi cereau. După ce se punea de acord cu prostituatele, le urca  în mașină. Dar, în loc să se ducă la el acasă, le viola și le obliga la raporturi sexuale neprotejate după care le lovea și le jefuia de bani și telefoane abandonându-le pe străzi izolate la 50 de kilometri distanță de locul în care le le luase.

Agresorul, potrivit presei Il Giornale este un italian în vârstă de 40 de ani, rezident în comuna Bracciano din Roma.

În prezent, există trei cazuri: unul a avut loc în 2016, unul în 2018 și un altul în ianuarie 2019. Femeile sunt prostituate, toate românce  cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani. Bărbatul se deplasa cu mașina  pe străzile Romei, în principal în zone unde se aflau româncele.

Român înjunghiat și aruncat în mijlocul unei străzi din Italia: este în stare gravă

Anchetele au început în ianuarie 2019, când o patrulă de carabinieri a salvat o femeie găsită în stare de șoc într-o zonă rurală. Agenții, au dus-o la spital și după declarațiile lei au activat așa-numitul „protocol roz”. În urma analizelor de  ADN lăsate pe hainele victimei autoritățile au identificat agresorul iar acum se află în spatele gratiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.