California, un tânăr surfer a fost ucis de un rechin: plaja era închisă din cauza epidemiei

Tânărul surfer de 26 de ani, cunoscut în zonă a fost salvat, dar rănile sale au fost prea grave. Tragedie în Santa Cruz , California unde un cunoscut surfer, Ben Kelly , în vârstă de 26 de ani , a fost ucis de un rechin alb de pe plaja Manresa State, relatează CNN.  Băiatul s-a scufundat în mare, în ciuda interzicerii accesului pe plajă de la 11 la 17,  din cauza coronavirusului .

Tânărul de 26 de ani, care nu numai că îi plăcea să călărească valurile, dar construia și plăci de surf, a fost salvat și transportat rapid la mal, dar rănile erau prea grave și a murit înainte de a ajunge la spital.

VIDEO Singapore, un robot cu patru picioare amintește oamenilor să își păstreze distanțele de siguranță

Acesta  este al treilea atac mortal al unui rechin alb din 1984 , când un alt tânăr de 28 de ani a fost ucis la Pigeon Point. Un alt deces a avut loc în 2004, când un scafandru în vârstă de 50 de ani a fost ucis lângă Kibeseliah Rock în județul Mendocino.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.