California, un băiat de 17 ani a murit de coronavirus: refuzat la urgență pentru că nu avea asigurare medicală

Tragedie în America .Un  tânăr în vârstă de 17 de ani , a murit în California din cauza coronavirusului. Băiatului i-a fost refuzată intrarea în urgența spitalului și tratamentul  deoarece nu avea asigurare medicală. Acest lucru a fost raportat de R. Rex Parris, primarul din Lancaster, un oraș din California, unde  a murit adolescentul, folosind cazul pentru a invita toată lumea să stea acasă.

“Vineri nu avea nimic, era perfect sănătos, iar miercuri a murit” , a spus Parris. „Nu avea asigurare medicală și nu l-au lăsat să intre la urgență ”, a adăugat Parris, referindu-se  urgența unui spital privat și de unde i-au sugerit tânărului să se ducă la un spital public. Dar nu a mai ajuns, a murit în ambulanță.

O jurnalistă din Mexic, ucisă în stil mafiot: a denunțat abuzurile poliției

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.