California sub alertă roșie EXTREMĂ pentru incendii: este pentru prima dată în istorie

California sub alertă roșie EXTREMĂ pentru incendii: este pentru prima dată în istorie

În sudul Californiei, o alertă roșie extremă a fost lansată din cauza incendiilor forestiere care  amenințată de câteva  zile diferite părți ale statului, provocând evacuarea a sute de mii de oameni, oprirea energiei electrice, case și clădiri făcute scrum.

O fetiță de 13 ani și-a ucis sora însărcinată și i-a smuls copilul din pântec

Este pentru prima dată în istorie când a fost emis acest tip de alertă. Județele implicate sunt cele din Los Angeles, Ventura și San Bernardino. Incendiile sunt consolidate de rafalele de vânt  până la 128 km pe oră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.