California, misterul mașinii care iese de pe carosabil și zboară direct în mare : apelul poliției / VIDEO

Din imaginile înregistrate de o telecameră de pe bordul unei mașini  care circula pe SR-1, în direcția Cove Whale Cove, apare o mașină care zboară cu viteză maximă peste o stâncă direct în mare. Suntem în Statele Unite, California, iar acest videoclip postat de poliția din San Mateo este cu adevărat impresionant.

Agenții și vehiculele de urgență au început imediat căutările după  accidentul care a avut loc pe 30 decembrie, la 10:38 dimineața. Cu toate acestea, după cum a raportat postarea de pe poliția locală, în ciuda eforturilor, mașina și persoana (sau persoanele) care se aflau la bord nu au fost încă găsite. Un adevărat mister care nu a fost încă rezolvat.  Din păcate condițiile meteorologice și marea agitată nu au permis autorităților să înceapă căutările în primele ore ale anului 2020.

Citește și Anastasia, abandonată de tatăl ei adoptiv într-o groapă: „Era o cheltuială prea mare”

CHP, Golden Gate Division Air Operations, a lansat un apel: „Oricine are informații despre acest vehicul ar trebui să ia legătura cu noi de urgență”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.