California în flăcări, cel puțin 4 morți

Până la acestă oră s-au înregistrat  cel puțin patru victime ale teribilelor incendii din California care au obligat mii de oameni să-și părăsească casele. Joi, în lupta împotriva flăcărilor se aflau  peste 10.000 de pompieri care au încercat să stingă zeci de mari incendii. Potrivit San Francisco Chronicle, trei persoane au murit în județul Napa și una în județul Solano. În patru zile, peste 370 de incendii au fost raportate în California, unde căldura, vânturile și fulgerele au îngreunat situația, fiind descrisă ca o „provocare fără precedent” de către  guvernatorul Gavin Newsom. „Dacă negați schimbările climatice, veniți în California”, a spus el în timpul unui discurs video la convenția dem.

O femeie însărcinată cu gemeni descoperă că are două utere: „Un caz la 50 de milioane”

La nord de San Francisco, unul dintre cele mai grave incendii amenință zonele viticole din județele Napa și Sonoma. Peste 50.000 de hectare de teren și zeci de case au fost distruse în flăcări. Daunele sunt, de asemenea, semnalate la Big Basin Redwoods State Park, cel mai vechi parc din California, renumit pentru livezile sale de lemn de secară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.