California. Faleza se prabuseste pe plaja plina de turisti: trei morti si mai multi raniti

California. O porțiune uriașă de faleză s-a păbușit de la 4 metri înălțime și a direct pe nisipul  de la Grandview Beach, în Encinitas, o suburbie la nord de San Diego. La acea oră plaja era aglomerată de persoane.

 Grecia, cutremur in largul coastei Scarpanto

Trei persoane au fost ucise în prăbușirea unei stânci abrupte pe o faimoasă plajă din sudul Californiei.

 

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 ieri,  în Grandview Beach, în Encinitas, o suburbie din nordul San Diego. Autoritățile au salvat cel puțin cinci cinci persoane de sub grămada de moloz, a declarat șeful de foc al Encinitas, Mike Stein. O persoană a murit pe loc, iar alte trei au fost transportate la spitalele din apropiere. “Două dintre cele trei victime care au fost transportate la spitale din zona locală și au murit ca urmare a rănilor după accident”, a spus Stein.

Macel in Croatia: ucide 6 persoane si apoi se sinucide

Salvatorii au săpat în nisip până seara, ajutați de câini, pentru a se asigura că nimeni nu a fost îngropat sub mormanul de faleză prăbușit.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.