California emite restricția „stați în case”. Numărul de decese din SUA a ajuns la 200

California a emis joi un ordin fără precedent de „stați în case”  pentru 40 de milioane de rezidenți, iar Washingtonul i-a avertizat pe americani să se întoarcă acasă sau să rămână în străinătate la nesfârșit, deoarece numărul de decese prin coronavirus în țară a lovit 200. .

Directiva guvernatorului Gavin Newsom este cu efect  imediat și marchează cea mai mare și cea mai răspândită restricție a guvernului de la începutul pandemiei   COVID-19, precizând că ar putea infecta mai mult de jumătate din stat în numai opt săptămâni.

Citește și Coronavirus, în Spania medicii vor trebui să aleagă pe cine să trateze

Deoarece autoritățile au impus măsurile pentru a împiedica virusul să se răspândească, Washingtonul ar putea anunța restricții privind călătoriile peste granița SUA-Mexic  vineri, limitând trecerea la călătoriile esențiale, au spus doi oficiali. Aceasta ar urma o măsură similară miercuri, care va închide frontiera cu Canada.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.