California continuă să ardă: evacuate 7.000 de case în Los Angeles

California continuă să ardă: evacuate 7.000 de case în Los Angeles

Peste 7.000 de locuințe din zona Los Angeles au fost evacuate din cauza incendiilor care afectează California  de câteva zile. Incendiul numit „Incendiul Kincadei” mai spre nord a făcut scrum deja peste 30.000 de hectare   și a distrus 189 de structuri, inclusiv mai multe case. Până în prezent, doar 15% din încendiu a fost stins.

Și-a pierdut memoria după naștere, soțul scrie o carte cu amintirile lor

Aproape două milioane de oameni au rămas fără electricitate sau gaz.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.