Calendarul pompierilor australieni: încasările se vor dona pentru caritate pentru koala și canguri

Un alt gest bun  pentru cea de-a 28-a ediție a celui mai popular calendar al pompierilor din lume. Pompierii australieni își prezintă fizicul în fotografii cu canguri, koala și dingo-uri. Aceeași faună sălbatică pe care au încercat să o salveze de flăcările care au devastat Australia în ultimele luni.

Citește și O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 4 ani, în timp ce soțul ei face jogging: „L-a spânzurat cu ciorapii de nylon”

Peste un miliard de animale au murit în incendii. Veniturile din vânzarea ediției 2021 vor merge în grija și protecția lor. Din 1993, pompierii australieni au strâns 3 milioane și 200 de mii de dolari vânzând calendare și merchandising, de la tricouri până la perne cu chipul și fizicul lor.

https://www.facebook.com/AustralianFirefightersCalendar/posts/2655274731392105

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.