Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

Pe coasta Kent, în sud-estul Londrei, apare o insulă minusculă acoperită de oase, cranii umane și resturi de sicrie.  Se numește „ Deadman’s Island ” (literalmente „insula oamenilor morți”), insula situată în fața Queenborough din Sheppey, al cărei nume anticipează deja conținutul găsit pe insulă. Imposibil de vizitat din exterior , în 2017 , BBC a obținut autorizația pentru a realiza programul său „Inside Out South East” , lăsând întreaga echipă de televiziune îngrozită de descoperirile înfiorătoare găsite pe insulă, care este în prezent închiriată a două persoane. Teritoriul este de fapt protejat ca sit de interes științific special (SSSI) și este recunoscut de importanță internațională în temeiul Convenției Ramsar.

Furtuna Laura: cel puțin 12 victime între Haiti și Republica Dominicană

După cum a raportat BBC, insula este  un cunoscut loc de cuibărit pentru unele specii de păsări protejate. Dar de ce există acolo toate acele cadavre și acele oase?
Fotografiile realizate de echipajul TV arată rămășițele a peste 200 de persoane , însă prima întrebare care apare este: a cui aparțin acele cranii, sicrie și oase și de ce sunt acolo?

Potrivit BBC, se consideră că rămășițele aparțin a unui grup de bărbați și băieți care au murit din cauza unor boli contagioase în închisorile plutitoare în largul coastei insulei Sheppey în urmă cu mai bine de 200 de ani . Victimele au fost îngropate în sicrie fără nume și acoperite cu noroi.

Creșterea treptată a nivelului mării și eroziunea litorală de-a lungul anilor au făcut ca rămășițele și sicriele să reapară după mulți ani. Arheologul Kent Dr. Paul Wilkinson, a fost adus pe insula din Inside Out și a confirmat că oasele erau rămășițe umane . Cu toate acestea, nu se știe dacă arheologii au examinat zona, deoarece până acum nu a fost făcut nimic public.

Potrivit unei legende locale, „câinii cu ochi roșii mâncau craniile și trupurile îngropate” , bântuind acea mică fâșie de pământ.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.