Călătorie în iadul Tacumbu, una dintre cele mai îngrozitoare închisori din lume

Descoperim realitatea înfiorătoare a închisorii Tacumbu, un adevărat iad în care 3000 de prizonieri sunt închiși în condiții îngrozitoare.

Când a fost construită, închisoarea Tacumbu a fost proiectată să fie o închisoare de maximă securitate.

Prin urmare, a fost o structură de avangardă, în care puteau fi închiși până la 800 de prizonieri. De-a lungul anilor, închisoarea s-a deteriorat din cauza lipsei de întreținere, iar condițiile sale au devenit îngrozitoare și din cauza excesului de prizonieri care sunt închiși în interior. Cu peste 3.000 de deținuți, Tacumbu este cea mai supraaglomerată închisoare din America de Sud și conține mai mult de jumătate din deținuții din Paraguay.

Covid nu oprește sacrificarea balenelor și delfinilor: în Insulele Feroe a reînceput Grindadrap

Cu un număr de trei ori mai mare decât ceea ce a fost proiectată închisoarea, este imposibil ca prizonierii să aibă suficient spațiu și paturi. Mulți dintre ei, de fapt, sunt obligați să împartă paturile, iar alții obligați să doarmă pe podea. La lipsa spațiului de locuit se adaugă cel al personalului care trebuie să controleze celulele și prizonierii.

Lipsa de spațiu înseamnă că există prizonieri condamnați pentru un simplu furt împreună cu alții care au comis crime, viol și alte violențe de diferite feluri.

Agenții sunt nevoiți să rămână calmi cu armele, deoarece deținuții organizează deseori revolte. Incapacitatea de a gestiona situația a făcut ca infracțiunile să se răspândească în acele ziduri înguste. În interiorul Tacumbu există un trafic de droguri înfloritor (marijuana, cocaină și crack), la care unii agenți sunt suspectați că ar fi implicați.

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

De-a lungul anilor au fost înfăptuite diverse crime, inclusiv omoruri și violențe sexuale împotriva minorilor. O situație infernală, care se încearcă să remedieze. Cei acuzați de infracțiuni minore vor fi în curând mutați la arest la domiciliu, în timp ce prizonierii excesivi periculoși vor fi trimiși în alte închisori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.