Câini reduși piele și os, înfometați și deshidratați. Descoperirea cumplită într-o fermă spaniolă – VIDEO

Un videoclip îngrozitor, cel înregistrat la ferma de la Quintanar de la Orden, în Spania, unde 41 de câini doar piele și os încearcă din răsputeri să se țină pe picioare și să supraviețuiască. După cum a informat presa spaniolă și Daily Star Online, la momentul descoperirii – care a avut loc duminică 16 august, – câinii erau ținuți în „condiții igienice îngrozitoare”.

În videoclip, unul dintre cățeluși mușcă disperat de fierul gardului în timp ce alții dau timizi din coadă.  În imagini se poate vedea și un veterinar care examinează condițiile de viață terifiante.

Coronavirusul este în curs de desfășurare, dar iată cum s-a încheiat acum 100 de ani cu spaniola

Mulți câini sunt atât de slabi încât capul lor este disproporționat de corp. Majoritatea animalelor au prezentat cachexia, o boală a malnutriției și paraziților precum și deshidratare  severă din cauza lipsei de hrană și apă.

Femeia responsabilă de câini este cercetată. Totul a început după ce unul dintre căței a fost găsit sângerând lăsat de izbeliște. Pentru el nu s-a mai putut face nimic. Pentru un alt cățel însă destinul lui a fost unul mai fericit întrucât o familie a decis sa-l adopte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.