Câinele o mușcă și o zgârie, mama își pierde degetele de la ambele mâini din cauza unei infecții

Și-a pierdut degetele ambele mâini după ce câinele a mușcat-o și zgâriat-o. Michelle Ellis, din Plymouth, sudul Angliei, a fost mușcată de câinele din casă în timp ce încerca să-l pună în cușcă. A fost doar o mică mușcături la care femeia nu a dat multă importanță până când a început să se simtă rău riscând să-și piardă viața.

La câteva zile după accident, Michelle a început să aibă simptome gripale care au devenit din ce în ce mai grave până a o împinge să meargă la spital, unde medicii i-au diagnosticat o septicemie, așa cum a raportat și presa The Sun. Femeia a dezvoltat apoi insuficiență multiplă de organe și medicii au decis să o pună în comă indusă timp de două săptămâni. Septicemia a lovit degetele mâinilor pe care medicii au fost forțați să le amputeze pentru a-i salva viața.

Citește și Premieră mondială: primul transplant simultan de față și de mână din lume

Femeia este acum în proces de vindecare și nu mai este în pericol de viață, dar din cauza restricțiilor pentru Covid familia ei nu a putut să o viziteze. Pentru a reconstitui degetele lui Michelle, a fost începută o strângere de fonduri online. Reconstrucția ar costa 36 de mii de euro iar protezele vor trebui schimbate la fiecare 5 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.