Câinele ei moare, iar stăpâna îl vede (pe cer) printre nori

Un câine pe cer. Da, dar nu că a zburat . Mai degrabă, părea să fie în nori. Fața lui era clar definită. O poveste frumoasă și aproape incredibilă. Este cea a lui Lucy Ledgeway, o fată de 19 ani din York, Anglia, care a avut întotdeauna o relație specială cu câinele ei Sunny. Când era în viață, cei doi erau nedespărțiți și erau legați de o dragoste profundă. Apoi Sunny a murit în brațele tatălui fetei înainte de a fi dus la veterinar, iar pentru Lucy a fost un adevărat șoc . Sunny era un Jack Russell Terrier, în vârstă de 14 ani, care a murit în urma unor convulsii . „Moartea lui m-a devastat”, a spus Lucy.

În urmă cu câteva zile, fata era atât de tristă, încât a decis să facă o plimbare cu mașina împreună cu iubitul ei. La un moment dat s-au dus într-un loc unde se plimba cu Sunny. „A fost foarte ciudat – spune ea – în acel moment m-am rugat Cerului să-mi dea un semn. Am vrut să știu dacă câinele meu este bine. Și acel semnul a venit după câteva minute ». În acea clipă, Lucy a ridicat ochii și „ privind la nori am văzut chipul lui Sunny».

Copil obligat să trăiască într-o cușcă înconjurată de șerpi. O familie întreagă arestată

Pentru ea, a fost ca ultimul rămas bun al câinelui iubit: „După ce am văzut acea față pe cer, am simțit brusc o căldură – spune ea -: a fost modul lui de a-mi spune că este bine”. Fata a făcut o fotografie cu norul și a împărtășit-o pe Twitter lângă cea a câinelui ei încă în viață. Fotografia a devenit rapid virală cu peste 100.000 de aprecieri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.