Cainele domestic o linge pe brat, cateva zile mai tarziu medicii ii amputeaza mainile si picioarele

Cainele domestic o linge pe brat, cateva zile mai tarziu medicii ii amputeaza mainile si picioarele

Marie Trainer  din Ohio, a fost întotdeauna o iubitoare de animale, dar a căzut victimă a unui accident teribil chiar din cauza câinelui său.

Într-o zi, câinele eu afectuos a lins femeia pe braț, dar nu a observat că avea o mică zgârietură.  Câteva zile mai târziu a început să aibă simptome similare cu cele ale gripei, până a intrat în comă. Soțul a văzut-o  inconștientă pe canapea și a chemat de urgență salvarea. Medicii i-au fost diagnosticat sepsis și a fost informat că va trebui să procedeze cu amputația mâinilor și picioarelor pentru a-i salva viața.

 

Cauza infecției a fost provocată de o capnocitofagă, o bacterie des întâlnită în saliva câinilor. Poate fi transmisă prin  mușcătură sau prin contactul cu saliva cu o rană deschisă. Provoacă cheaguri mari de sânge care limitează fluxul de sânge în corpu ceea ce duce la necroză și gangrenă. Potrivit Metro, cuplul nu are intenția de da  câinii declarând că a fost doar o fatalitate teribilă.

Femeia a mărturisit că își iubește profund animalele și a deschis o strângere de fonduri online pentru a-și putea  plăti protezele membrelor tăiate.

Citește și O fetita de 10 ani ajunge la urgenta, parintii ei descopera un adevar teribil: „Dependenta de cocaina”

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.