Caietele cu notițe ale chirurgului pedofil au ieșit la suprafață: a notat numele fetelor și atrocitățile pe care le-a comis

Au fost descopeirte caietele chirurgului francez acuzat de pedofilie: a notat numele fetelor și atrocitățile pe care le-a comis. În apartamentul său s-au găsit păpuși sado-masochiste.

Ar putea fi cel mai mare pedofil din istoria Franței.

O poveste cu numere impresionante și atrocități zguduitoare. Chiar ieri, ziarul francez Le Parisien a povestit seria lungă de violențe comise de „specialistul în apendicită”  În culori întunecate, scenariul care se întinde în jurul carierei  „chirurgului pedofil”.

 

Abuzurile au început  din 1985 până în 1986 până în 2017: exact treizeci de ani. În această lungă perioadă de timp, de trei decenii nesfârșite, Joël Le Scouarnec a reușit să continue să-și violeze tinerele victime nedisturbate, deși o condamnare emisă în 2005 a scos la iveală mintea bolnavă a chirurgului și a fost acuzat de  „deținere  de fotografii pedopornografice ”  Un defect în sistemul judiciar francez   o ciumă socială fără îndoială iremediabilă.

Intervenție în forță a polițiștilor pentru a salva o fetiță 8 ani răpită / VIDEO

 

În timpul audierii preliminare, suspectul pedofil a explicat că pe la mijlocul anilor 80 a început să dezvolte  atracție pentru  fetele mai tinere, imediat după divorț.  Primele „experimente” ar fi avut loc cu nepoata lui de numai 3 ani. Chiar el a povestit judecătorului: ”a venit să stea în brațe le mine, după ce criza relației mele și mi-am transferat toată sexualitatea cu ea ” .

Dar asta nu este totul.

 

În casa sa din Jonzac (Charente Maritime), anchetatorii au găsit o grămadă de caiete în care medicul a scris numele victimelor și atrocitățile la care le forțase. Fără să se sustragă de la nici cel mai mic detaliu. În casă s-au găsit  jucării erotice, peruci și în jur de douăzeci de păpuși sadom-maspchiste. ” Mi-au servit pentru a-mi satisface imaginația fără a fi nevoie să recurg la un copil adevărat” , a spus el.  ” Atracția mea sexuală s-a îndreptat mai mult către fetele de 9-10 ani, la această vârstă sunt mai ușor de sedus. La 12 ani, sunt în pragul dezvoltarii pubertății și lucrurile sexuale pot provoca mai multă violență “, a spus el.

 

Deocamdată, Joël Le Scouarnec este reținut în închisoarea  Saintes, din sud-vestul Franței și nu poate decât să spere la clemența divină înainte de „ziua judecății”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.