Cadavrul unui român în stare avansată de descompunere a fost găsit în apele unui râu din Italia

Un român fără adăpost , Augustin Ion, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit pe 30 septembrie în apele unui râu „Fondo Concio” din municipiul Isola di Capo Rizzuto. Carabinierii Secției Operative de la Compagnia di Crotone l-au  identificat în urma unei  investigații  efectuate în urma descoperirii cadavrului.

Italia, cazul badantei Olga Iacob, care și-a închis bebelușul mort în valiză

Sora lui Augustin Ion a fost cea care l-a identificat după câteva cicatrici prezente pe corpul bărbatului. Ion, un român fără adăpost era mort de aproximativ 5 zile. Inspecția cadaverică (procurorul public Crotone nu a dispus o autopsie) a arătat că, cauzele decesului nu sunt atribuibile violenței. Au fost efectuate teste toxicologice pentru descoperi dacă este vorba de o otrăvire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.