Cadavrul unui copil de 2 ani a fost gasit in portbagajul unui camion in fata unei crese

Tragedie în fața unei creșe din Florida. Cadavrul unui copil a fost găsit într-un camion parcat  în afara creșei. Copilul a murit din cauza căldurii.

 

În Statele Unite, un copil de doi ani a fost găsit mort în interiorul unei autoutilitare, care a rămas sub sub  soare câteva ore. Vehiculul era parcat în fața unei creșe din Oakland Park, Florida. Anchetele sunt încă în curs de desfășurare pentru a reconstrui dinamica celor întâmplate.

 

Tragedia s-a produs luni, 29 iulie 2019, când un angajat al unei grădinițe din Oakland Park, Florida (Statele Unite) a observat că în interiorul unei vehicolului parcat  în fața școlii, se afla corpul fără viață al unui copil de doi ani.

 

Citește și Iti vor da lacrimile: o fetita de 6 ani traia intr-un subsol cu 25 de caini in conditii greu de imaginat

 

Agenții încearcă să strângă câteva decalrații, în special a angajaților creșei, pentru a identifica responsabilul. În schimb, mamei copilului i s-a oferit ajutor psihologic. Corpul copilului va fi supus autopsiei. Dacă va fi confirmat că decesul a survenit din cauza căldurii acesta va fi cel de-al 24-lea caz de la începutul anului 2019, când în Statele Unite un copil moare  ce a fost uitat într-o mașină ,subliniază  organizația Kids and Cars.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.