Cadavrul unei tinere indragostite de un musulman a fost gasit intr-un frigider

Cadavrul unei tinere indragostite de un musulman a fost gasit intr-un frigider

O adolescenta de 19 a fost ucisa in Londra cu brutalitate iar cadavrul ei a fost ascuns intr-un frigider, relateaza The Independent. Celine Dookhran, tanara in varsta de 19 ani a fost gasita moarta in 2017 ascunsa intr-un frigider dintr-o casa din sudul Londrei, relateaza Daily Mail.

 

Doi barbati au fost arestati si pusi sub acuzare in acest caz socant. Mujahid Arshid de 33 de ani si Vincent Tappu, de 28 de ani sunt acuzati de rapire, viol si crima. Anchetatorii sustin ca victima era musulmana indiana si ar fi avut o relatie amoroasa cu un musulman arab, spre nemultumirea familiei. Celine a fost rapita si atacata imprena cu o alta femeie, de 20 de ani, care insa a supravietuit.

 

Te-ar putea interesa și Si-a obligat iubita sa bea acid de fata cu fiul ei de 5 ani. Olga moare dupa 3 zile de agonie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.