Cadavrul unei tinere de 23 ani a fost descoperit în frigiderul familiei sale. Era dispărută de 19 ani

Dispariția tinerei a fost raportată acum 19 ani, dar Jasmina nu a mai părăsit casa în care locuia cu familia. Corpul ei a fost găsit în frigiderul de pe coridor unde se aflau alte alimente. Sora ei a recunoscut crima.

De tânără nu se mai știa nimic din anul 2000, iar dispariția ei a fost anunțată abia în 2005.

Acesta este scena de groază dintr-un sat din Croația.

Corpul tinerei s-a păstrat intact în toți acești ani deoarece era ascuns și separat de alte alimente cu un despărțitor de ghață.  Tânăra victimă ar fi Jasmina Dominic, a cărei dispariție a fost raportată poliției în 2005, dar de care nu s-a mai știut nimic din 2000, decând aceasta avea 19 ani.

Descoperirea șocantă a fost făcută de mambrii familiei care ajutau la renovarea casei din satul Pavolvec, la aproximativ 100 km nord de Zagreb, Croația.

Misterul cauzei morții tinerei va fi stabilită printr-o autopsie, deși presa croată a scris deja că sora ei, Smiljana Srnec în vârstă de 45 de ani a mărturisit crima. Mărturisirea a avut loc în absența avocatului său și, prin urmare, depoziția sa nu este valabilă.

Jasmina a dispărut  în 2000, însă dispariția ei a fost raportată de mama ei abia în august 2005, cinci ani mai târziu.

Potrivit presei croate, cu siguranță ei au mințit iar acum sunt suspectate de complicitate toate acele rude care, în acele vremuri au declarat că au vorbit cu fata și că ea s-ar mutat în străinătate, menținând relații sporadice cu acesta.

Te-ar putea interesa și Italia: o femeie a trăit timp de de 13 ani cu un făt mort în pântec

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.