Cadavrul unei femei a fost descoperit intr-un congelator aruncat la o groapa de gunoi

Cadavrul unei femei a fost descoperit intr-un congelator aruncat la o groapa de gunoi

Un mister lung de opt luni, de când Rosenda Strong o americană, dispăruse. Doi cerșetori  i-au găsit trupul fără viață  în interiorul unui congelator abandonat la o groapă de gunoi ilegală. Femeia, mama a patru copii a fost dată dispărută în octombrie anul trecut, când a ieșit împreună cu o prietenă la un cazinou din statul Washington. În aprilie ar fi împlinit 32 de ani.

 

Corpul său a fost găsit în rezervația indiană Yakama, nu departe de Portland, într-o zonă în care gunoiul este descărcat ilegal. Poliția, care tratează moartea femeii ca o crimă, a refuzat să dea declarații cu privire la orice detaliu sau posibili suspecți.

 

Sora victimei a lansat o campanie socială în căutarea ei. Acum  devastată de vestea morții, ea cere autorităților răspunsuri și să se facă dreptate.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și O tabara de vara a devenit un adevarat iad: patru copii au murit dupa ce corturile au luat foc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.