Cadavrele găsite într-un container: cine este șoferul camionului

Poliția din Essex a publicat primele fotografii ale bărbatului arestat ca fiind șoferul de camion în al cărui container au fost găsite 39 de cadavre . Numele lui este Maurice Mo Robinson , iar potrivit poliției este un tânăr de 25 de ani originar din Irlanda de Nord . Anchetatorii au contactat familia sa , care a spus că nu au mai putut să-l contacteze după ce au aflat oribila știre. Iubita acestuia este o coafeză și ar fi însărcinată cu doi gemeni.

Pagina de Facebook a arestatului este plină de imagini cu camioane inclusiv al camionului roșu care se presupune că ar fi acela unde s-au descoperit cadavrele.  Bărbatul călătorea mult în Scandinavia în special în Suedia și Danemarca.

Poliția britanică a efectuat  percheziții în Irlanda de Nord, în județul Armagh de nord, unde s-a născut și locuiește șoferul camionului, Mo Robinson, de 25 de ani. Cele 39 de victime găsite miercuri de poliția britanică în Grays, Essex, în interiorul containerului frigorific al unui camion tocmai intrase în Anglia, sunt de naționalitate chineză . În anul 2000, într-un episod similar, trupurile a 58 de migranți, originari tot din China, au fost găsite în Dover.

Descoperire îngrozitoare: 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR care provenea din Bulgaria

Descoperirea vehiculului a avut loc în jurul orei 2 dimineața, miercuri, 23 octombrie 2019, în complexul industrial Watergate Park , la aproximativ treizeci de kilometri est de Londra. Cadavrele ar aparține a 38 de adulți și unu adolescent. Anchetele au început deja să-i urmărească identitatea, dar anchetatorii au declarat că operațiunile vor dura mult timp.

Camionul a venit probabil din Bulgaria (deși autoritățile bulgare neagă acest lucru) și a intrat în Marea Britanie din Holyhead , portul Țării Galilor. O alegere neobișnuită aceea de a intra , probabil ar fi încercat să se sustrage controlul din Dover și Calais.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.