Cadavrele celor dragi, îngrășământ pentru plante: inițiativa aprobată în Statele Unite

Cadavrele umane, ingrășământ pentru fertilizarea plantelor. Aceasta este ideea pe care statul Washington ar putea fi pe cale să o aprobe în Statele Unite. Parlamentarii au aprobat un proiect de lege care le-ar permite rezidenților să-și elimine rămășițele și cadavrele  celor dragi, folosindu-le ca “îngrășământ organic natural” după moarte.

Proiectul de lege citează o cercetăre care afirmă că rămășițele umane ar fi sigure pentru a fi folosite în grădini rezidențiale și nu ar emana un miros diferit de cel al pământului. Intenția este de a “elimina” cadavrele celor dragi dispăruți într-un mod alternativ de înmormântarea în cimitire și incinerarea, porivit Daily Mail.

Strânge 150 de mii de euro din donații pentru copilul bolnav și îi cheltuiește pe prostituate: copilul moare la numai 2 ani

Katrina Spade, fondatorul Recompose, intenționează să utilizeze așchii de lemn, lucernă și paie pentru a transforma cadavrele în îngrășământ  și spune că proiectul de lege va ajuta ca fiecare deces uman  să contribuie la un mai mare respect pentru planeta noastră.

Proiectul de lege trebuie să fie aprobat de guvernator, dar semnătura care va formaliza prevederea ar trebui să ajungă în câteva zile. Procedura de a face un îngrășământ din corpul  uman ar costa aproximativ 5.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.