Ca pedeapsă o mamă și-a legat fiul într-un sac și l-a lăsat singur în pădure la o temperatură sub zero grade

O mamă l-a lăsat pe fiul său de 6 ani Lev, ca pedeapsă într-o pădure la o temperatură de sub zero.

Îi pusese capul și mâinile într-un sac mare de plasticcși l-a legat strâns.  Copilul a fost salvat de un șofer care se afla    la 16 mile nord de Kremlin, Moscova.

Mama, Nadezhda Kulikova, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată  și interogată de polițiști.

Copilul i-a spus bărbatului care l-a salvat că mama lui l-a forțat să intre în sac pentru că dacă nu o va face va   îneca cațelul ” pe care îl iubește mai mult decât mine”.

Șoferul șocat, Andrey G., a declarat:

“Eram pe pe autostradă când am văzut o pungă mare de plastic cu picioare.   La început nu era clar că era copil. Am oprit mașina și m-am întors. I-am spus să se oprească și el a strigat “ajuta-mă”. Punga îi acoperea capul și brațele. “Era atât de tare legat  încât nu am putut să-l dezleg”, a continuat el. “A trebuit să folosesc un cuțit pentru a tăia sfoara”. Și el a adăugat: “Nu și-ar fi putut  scoate sacul singur niciodată”.

Copilul era sub șoc se plimba pe marginea drumului acoperit de zăpadă.

El a povestit că mama lui nu i-ar fi dat să mănânce cu o zi înainte și l-ar fi adus în pădure în jurul orei 21:00.

Copilul a fost dus de urgenta la spital. În timp ce mama a declarat agenților că fiul ei a scăpat atunci când se plimbau într-un parc și că ar fi anunțat poliția de dispariția băiatului.

Salvatorul băaiatului a mai adăugat că: “Ar fi fost greu să fi intrat singur în acel sac și să se lege singur ața de strâns.  L-am luat în mașină și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Lev, a rostit în șoaptă: “A spus că vrea să înece deoarece mama  îl iubește mai mult decât mine”.

Surse ale  poliției au declarat că mama va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.